Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Chuuni vizsga

Első vizsga – Ez elsőre egy írásbeli vizsgának tűnik amit lehetetlen megoldani. Azonban a bizarr feltételek amiket Morino Ibiki mondott, oda vezetett hogy nagyon sokan megértették a vizsga igazi célját: csalás. Vagy másnéven információszerzés. Nagyon sok genin akit elkaptak elbukták a tesztet és kikísérték a szobából. Persze a bizarr körülmények és a kibúvó ellenére amit Ibiki mondott, Naruto túljutott rajta úgy hogy nem írt egy szót sem és nem is kapták el csalás közben.

  

Második vizsga – Morino Ibiki agytesztje után Anko bejött és feltárta a következő feladatot: túlélés. Mindenki aki átment az első vizsgán azt berakják egy erdőbe tele veszélyjel. Hogy nehezítsék a feladatot a csapat 2 tekercs közül egyet kap: Menny és a Föld tekercse. Minden csapatnak aki célba ér mind a két tekercset meg kell szereznie és ez nagyon sok véres harcot jelent. Nagyon sokan meghaltak a második vizsgán. Gaara és a csapata mindenkinél gyorsabban teljesítette a feladatot.

 

Elődöntő – A második vizsgáról való magas átjutási szám miatt, eldöntötték hogy elődöntőket szerveznek hogy csökkentsék a geninek számát. Ez egy, egy az egy elleni meccs amit véletlenszerűen választ ki a computer. A győztes úgy kerül ki ha valaki meghal vagy ha a küzdelem vezetője leállítja a küzdelmet mert egy tiszta nyertes van.

 

Harmadik vizsga – Csak 9 ember tudott átjönni ide az elődöntőről. De mivelhogy Gaara megölte Doshu-t , ezért csak 8 ember maradt a harmadik vizsgán. Ez a vizsga egyszerűbb mint az előző kettő. A meccset kiütéssel lehet megnyerni vagy ha megöljük az ellenfelet. Ha megnyered a meccset akkor továbbjutsz a következő szintre és szembenézel még egy ellenféllel. De ha meg is nyered a versenysorozatot még akkor sem biztos hogy chuunin osztagparancsnok leszel. Szóval még akkor is ha vesztesz ,vagy ha nem nyered meg az összes harcodat még akkor is lehet rá esélyed hogy chuuninná váljanak.